Ostaje vjeran Hajduku: Marko Livaja ima nekoliko ponuda za odlazak, ali ne želi otići

OSTAJE NA POLJUDU

FOTO: PIXSELL

Marko Livaja i ove sezone najbolji je igrač SuperSport Hrvatske nogometne lige.

On je u dosadašnjoj sezoni u dresu Hajduka odigrao 18 utakmica, te je pored toga postigao 10 golova i dodao 8 asitencija. Treba dodati i važan pogodak za reprezentaciju Hrvatske u ogledu sa Austrijom u Beču.

Baš kao i prošle sezone ekipa Hajduka ovisi o ovom sjajnom napadaču, što se moglo vidjeti i za vikend kada je Hajduk gostovao kod Lokomotive u Zagrebu. Jesu Bijeli iz Splita postigli dva gola, ali su na kraju prokockali tu prednost pa je utakmica završila rezultatom 2:2.

Livaja je tu utakmicu propustio zbog suspenzije, odnosno trećeg žutog kartona kojeg je zaradio u meču sa Goricom na Poljudu.

Mnogo se piše o tome kako Marko Livaja svakodnevno dobija razne pozive, mnogih menadžera, i da se mnogi klubovi raspituju za usluge ovog napadača.

Tako se spominju razni klubovi iz Liga petice ali Livaja je pred sami početak ove sezone rekao da ga ne zanima niti jedna ponuda, da je u Hajduku sretan i da će na Poljudu biti sve dok sa Hajdukom ne napravi neki značajniji rezultat, a tu prije svega mislimo na titulu prvaka države.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link