Ovo je kompletan plan: Dinamo radi na povratku Mislava Oršića na Maksimir u ljetnom prelaznom roku

VELIKI POVRATAK LEGENDE

FOTO: GULIVER IMAGES

Za nekoliko mjeseci Oršićevog odsustva, maksimirski klub može inkasirati pristojan iznos.

Posljednjih nekoliko dana malo se stišala priča oko Mislava Oršića, reprezentativca Hrvatske koji preživljava teške dane u Engleskoj, odnosno u Southamptonu.

Iako je trenutno sretan s obzirom da se nalazi na okupljanju Vatrenih, njegova sreće neće dugo trajati. Tu mislimo do trenutka vraćanja u klub.

Pisali smo također prije nekoliko mjeseci i o eventualnim povratku Oršića u Dinamo ovoga ljeta.

Kako portal Sportske novosti saznaju, ta je opcija i dalje moguća, a kako to Orša može ponovno završiti u Dinamu čitajte u nastavku.

Svi znamo da je njegov transfer na Otok bio vrijedan negdje oko 6 milijuna eura, ne računajući bonuse koji ovoga trenutka izgledaju neostvarivi.

FOTO: AP photo/Alastair Grant, Pool

Southampton je uplatio Dinamu prvu ratu od 3 milijuna eura. Dakle, trebao bi uplatiti još toliko kako bi izmirio sve obaveze prema maksimirskom klubu.

Ukoliko u Southamptonu zaključe da im Mislav Oršić više nije potreban, odnosno ako se na koncu završi u Championshipu, ona bi mogli razgovarati s Dinamom oko njegovog povratka u plavi dom.

Tako englezi ne bi trebali uplatiti daj drugi dio, u iznosu od 3 milijuna eura, gdje bi uštedjeli, a Dinamu bi ostala zarada od drugih 3 milijuna eura koji su već uplaćeni. Još bi naravno Dinamo dobio natrag svojeg velikog igrača i najboljeg klupskog europskog strijelca u povijesti.

Modri tako imaju priliku za nekoliko mjeseci Oršićevog boravka u Engleskoj inkasirati finu cifru, i da opet na kraju u rosteru imaju ranije pomenutog igrača.

Ova kombinacija, odnosno dogovor izgleda sasvim realno za oba kluba, a Oršić bi joj se vjerojatno jako razveselio. Naravno, sve su ovo samo pretpostavke i špekulacije, ali ova je opcija itekako u opticaju.

IZVOR: SPORTSKE NOVOSTI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link