Pao u drugi plan Ante Čačića: Danac Rasmus Lauritsen ove zime napušta Maksimir?

NAPUŠTA DINAMO?

FOTO: DINAMO ZAGREB

Danac Rasmus Lauritsen doveden je prije dvije godine na Maskimir kao veliko pojačanje na stoperskoj poziciji.

Tu ulogu prve sezone je donekle i opravdao, s obzirom da je zajedno sa ostalim igračima Dinama kroz cijelu sezonu igrao dobro, konstantno, i da je u tom trenutku bio igrač Modrih pored Mislava Oršića sa najviše nastupa (domaće prvenstvo, Europa).

Prve sezone kada je došao, Dinamo je napravio veliki uspjeh, odnosno ponovno je izborio igranje Europe na proljeće, te je u Maksimiru srušen veliki Tottenham (3:0) što je možda i najveća pobjeda Modrih u bližoj prošlosti.

Ipak, Lauritsen je ove sezone, ali možemo reći i prošle pao u drugi plan. Ne pronalazi pravu formu, te se ne uspjeva nikako nametnuti glavnom treneru Anti Čačiću. Sigurno da su na sve to utjecale i povrede, koje su kroz ovaj period pratile 26-godišnjeg stopera.

Jutros je u medijima u Danskoj osvanula informacija da trenutačni lider prvenstva Nordsjaelland razmišlja o dovođenju Lauritsena na posudbu sa opcijom otkupa na kraju sezone.

Treba dodati i to da je upravo ovoga vikenda Čačić dao šansu Lauritsenu u dvoboju sa Varaždinom, ali je već na poluvremenu zamjenjen kada je umjesto njega u igru ušao Moharrami.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link