Pojavio se snimak iz VAR sobe: Je li drugi gol Švicarske regularno postignut?

NAKON UTAKMICE

FOTO: PIPLMETER

Reprezentacija Srbije oprostila se od takmičenja na Svjetskom prvenstvu.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija nisu uspjeli savladali Švicarsku u posljednjoj utakmici skupine, te su tako nakon grupne faze završili svoje takmičenje.

Iako su očekivanja bila ogromna nakon sjajne igre u kvalifikacijama, ali i u Ligi nacija, igrači Srbije nisu pokazali dobru igru na ovom Svjetskom prvenstvu. Tu prije svega mislimo na igrače iz defanzivne linije, koja je pravila ogromne pogreške što su protivnici koristili.

Sa druge strane, dosta stvari se veže uz utakmicu sa Švicarskom.

Svi su znali da tu utakmicu Srbija mora pobjedit, ali jednostavno falilo je snage, odnosno fizičke spreme kako bi rezultat bio pozitivan.

Evo nekoliko dana poslije utakmice na internetu se pojavljuje mnogo zanimljivih stvari, pa se tako na jednom portalu pojavila fotografija iz VAR sobe kod drugog gola Švicarske.

FOTO: SCREENSHOT

Mnogi su smatrali da je napadač Švicarske Embolo bio u zaleđu kod postizanja gola, ali nakon što se pogleda ova fotografija jasno je da je sve čisto i da je gol Švicarske regularan, nažalost po Srbiju.

No, ne trebamo biti toliko razočarani, pred ovom reprezentacijom još je nekoliko velikih takmičenja na kojima se može napraviti veliki rezultat i tako zaboraviti na sve neuspjehe iz prethodnih godina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link