Pokušao je otrovat? Pogledajte kako Uroš Čertić sipa kemikalije u piće Aleksandri Nikolić

NAKON ŽURKE

FOTO: PINK PREMIJERA

Aleksandra Nikolić prije nekoliko dana vratila se u Zadrugu nakon što je prethodnog tjedna imala hitnu operaciju grudi.

S obzirom na kompletnu situaciju sa operacijom ona je morala ostati u aparatmani televizije Pink kako bi se što bolje oporavila za nastavak sezone koji zasigurno neće biti lagan. Prije nego što je napustila Zadrugu Alex je imala manju aferu sa Bilalom Brajlovićem koji je na početku Zadruge žestoko vrijeđao Dejana Dragojevića.

Dejan Dragojević, momak Aleksandre Nikolić žestoko je zamjerio Bilalu na svemu što je pričao o njemu bez da mu može odgovoriti s obzirom da nije ušao u Zadrugu.

Nakon što je Aleksandra Nikolić napustila Zadrugu Dejan je stupio sa njom u kontakt i tako joj rekao, odnosno savjetovao je što joj sve zamjera ove sezone. Ona je to sve poslušala, i jasno se može vidjeti kako je Aleksandra potpuna drugačija kako se ponovno vratila u Zadrugu.

No, Aleksandra još uvijek ima probleme sa pojedinim Zadrugarima a tu prije svega mislimo na Uroša Čertića koji je konstanto proziva pa tako i za vrijeme današanjeg sastanka.

FOTO: UROŠ ČERTIĆ

On optužuje Aleksandru da se bavi raznim poslovima, da je bila glavna u Bujanovcu i da svi znaju šta se tamo radi, odnosno zašto sve djevojke idu tamo. Poslije toga pomenuo je i aferu Švicarska u kojoj je Alex također sudjelovala.

Na kraju je Uroš od svog bijesa u glavi odlučio uzeti Aleksandri dozu i smučkat joj nekoliko vitaminskih paketa koje zadrugari svakog ponedjeljka dobiju od Velikog šefa.

Na svu sreću, Aleksandra je to primjetila i odmah prosula. No, onno što je problem da Aleksandra Nikolić nije vidjela ko je to uradio, ali je u razgovoru sa Milicom otkrila da sumnja upravo na Uroša.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link