POLITIKA PRIVATNOSTI (GDPR)

Ovaj dokument donosi transparente informacije o tome koji se osobni podatci ispitanika prikupljaju, u koje svrhe, kako se štite te koja su pri tome prava druge strane.

Korištenjem naših usluga, pristupanjem našoj web stranici u ostalim slučajevima obuhvaćenima ovom politikom, smatramo da se sa istom u potpunosti saglasni, a da sve dok se ne dokaže protivno.

Osobni podatci prikupljaju se i obrađuju isključivo kada za to postoji zakonska osnova: pravna obaveza, ugovorni odnos, suglasnost ispitanika, zaštita ključnih interesa.

Društvo prikuplja podatke posjetitelja stranice arena-maxx.com u svrhu boljeg razumijevanja njegovih potreba i unapređenja proizvoda i usluga. U tu svrhu koristi kolačiće kako bi se korisnicima pružila usluga s potpunim funkcioniranjem i što kvalitenijim sadržajem. Kolačići su male tekstualne datotke prenesene na računalo posjetitelja u svrhu praćenja određenih stranica.

Vaše osobne podatke pohranjujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bi se ispunio zacrtani interes ili cilj i koliko je zakonom dopušteno.

POLITIKA PRIVATNOSTI ZASNOVANA NA GDPR-U.