Poraz od Monaka ključan: Milojević pred otkazom, već se spominju imena novog trenera

PRED OTKAZOM

FOTO: STARSPORT

Crvena Zvezda poslije dužeg vremena ostaje bez igranja Europskih takmičenja na proljeće.

Ubjedljiv poraz u Monaku od Monaka pokrenuo je dosta rasprava kako u raznim sportskim emisijama, među novinarima ali i putem društvenih mreža.

Sigurno da je Crvena Zvezda klub koji ima veliko ime i da njeno igranje u Europi dosta toga donosi fudbalu u Srbiji, tu mislimo i na kompletno domaće prvenstvo koje je dosta u padu.

Zvezda prije svega nije uspijela izboriti plasman u Ligu prvaka što je bio glavni cilj ove ekipe dok je na klupi još sjedio Dejan Stanković nakon čega se on povukao, odnosno dao otkaz.

Nakon Stankovića na klupu crveno-belih sjeo je Miloš Milojević kojem se navijači Zvezde nisu baš obradovali, a sada vidimo i sa pravom.

On nije uspio probuditi ekipu do te mjere da se ponovno napravi dobar rezultat u Europi. Tako je Zvezda ovu sezonu završila na posljednjem mjestu grupe pored Trabzonspora, Ferencvarosa i Monaka.

Danas se u medijima mnogo spominje i eventualni otkaz kojeg bi Milojević mogao dobiti nakon završetka prvog dijela sezone. Ljudi iz Uprave Crvene Zvezde intezivno razgovaraju između sebe, i još uvijek nisu donijeli konačnu odluku.

Međutim, već sada se spominju i neka potencijalna imena za klupu Zvezde. Tu prije svega prenjači bivši trener Vladan Milojević koji je za crveno-belih imao dosta dobre rezultate, a u njegovo vrijeme je Zvezda igrala dobar fudbal, a podsjećamo da su u Ligi prvaka crveno-beli te godine srušili Liverpool koji je na kraju bio prvak Europe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link