Napeto poslije utakmice: Ante Rebić ušao u konflikt sa igračima Dinama, Livaković reagirao

DOSTA RASPRAVE

FOTO: SCREENSHOT ARENASPORT

Dinamo Zagreb večeras je nažalost na stadionu Maksimir poražen rezultatom 4:0 od Milana. Prošlogodišnji osvajač Serie A sigurno je jedan od favorita i za osvajanje ovogodišnje Lige prvaka.

No, nije jasno što se dogodilo ekipi koju sa klupe vodi Ante Čačić. Do poluvremena, unatoč primljenom golu sve je izgledalo dosta dobro, kako u defanzivi tako i u ofanzivi.

Ali početak drugog poluvremena jasno je pokazao u kojem će smijeru ići ova utakmica. Navijači su jasno sa tribina poručili šta misle o ovoj igri, te su skandirali ‘Čačiću odlazi’. Još uvijek nema nikakvih reakcija iz kluba, no one bi se mogle dogoditi sutra u toku dana.

Prema neslužbenim informacijama nakon završetka utakmice došlo je do manjeg verbalnog obračuna između Ante Rebića nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske i Roberta Ljubičića igrača Dinama.

Oni su imali jednu kratku raspravu oko jednog događaja iz prvog poluvremena kada je Rebić dosta bezobrazno i bahato udario laktom mladog nogometaša Dinama. U sve umješao i Dominik Livaković, koji je smirio kompletnu situaciju i još jednom pokazao liderstvo, kako na terenu tako i van njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link