Potresi u reprezentaciji Srbije: Igrači digli glas protiv Piksija, ne žele ga više za selektora

LOŠA ATMOSFERA

FOTO: SPORTAL

Reprezentacija Srbije odigrala je još jednu vrlo zanimljivu utakmicu, punu preokreta na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija na kraju su remizirali sa reprezentacijom Kameruna iako su imali prednost od 3:1. Na kraju je završilo 3:3, što je aspolutni šok za sve.

Komentari na društvenim mrežama su brutalno loši, svi kao glavnog krivca vide upravo Piksija koji je napravio nekoliko loših poteza tijekom samog meča. Tu prije svega mislimo na izmjene, koje su definitivno poremetile kompletnu situaciju na terenu.

Nažalost po Srbiju, neki od igrača su sami tražili izmjenu zbog ozljeda, i pitanje je hoće li oni biti spremni za posljednju utakmicu sa Švicarskom koja odlučuje o prolazu dalje.

Otprilike 2 sata nakon utakmica u medijima pojavila se informacija da su pojedini igrači Srbije dignuli glas protiv Dragana Stojkovića Piksija. Igračima nije drago zbog toga što ih Piksi konstanto okrivljuje za loše rezultate, prvo nakon Brazila a sada i nakon Kameruna.

Selektor Srbije je nakon utakmice sa Kamerunom nazvao svoje igrače grupom amatera, što nekima nije dobro palo, i oni su odmah žestoko odbrusili kazajući kako je trener taj koji odlučuje koga će i kada gurnuti na teren.

Također, mnogi pišu da će Dragan Stojković biti bivši selektor već nakon Svjetskog prvenstva, naravno, ukoliko se ne izbori prolaz grupe, što je nakon današnje utakmice, i loše atmosfere vrlo teško.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link