PRAVI HAOS! Mensur i Dejan Dragojević u večerašnjem žiriju Zadrugovizije na Pinku!

VEČERAS LOM

FOTO: PINK

Večeras će se od 22 sata na televiziji Pink održati popularna Zadrugovizija u okviru reality programa Zadruga koji traje već 6 sezona.

U večerašnjoj Zadrugoviziji nastupat će parovi koji su prije nekoliko dobili zadatak da se vežu lisicima i tako izdrže nedjelju dana.

Par koji definitivno izaziva najviše pažnje kako zadrugara tako i medija jest Filip Car i Aleksandra Nikolić.

Sve bi bilo normalno da njih dvoje nemaju neku historiju iza sebe i da je sve normalno po pitanju njihovog ponašanja, ali i emotivnog statusa.

Podsjećamo, Aleksandra Nikolić je do prije 2 tjedna bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem, pobjednikom sezone 5, a Filip Car je pred ulazak bio u emotivnoj vezi sa Dalilom Dragojevićem.

FOTO: EXPRESS

Naravno, treba znati da je Filip Car i u prethodnoj sezoni Zadruge 5 napravio skandal kada je također stupio u vezu sa Dalilom Dragojevićem, tadašnjom suprugom Dejana Dragojevića.

Svašta se tu dešavalo, ali evo danas su Filip Car i Aleksandra u vezi.

Ono što sve zanima jest večerašnja reakcija ranije navedenog para s obzirom da bi se u večerašnjoj Zadrugoviziji u žiriju mogli naći Dejan Dragojević i Mensur Ajdarpašić.

Zbog čega i Mensur? Zbog toga što je Mensur svoje najveće svađe imao sa Filipom Carom, dok je bio u vezi sa Milicom Veselinović. Ipak, ta veza je završena, a u ovoj sezoni Car je spavao sa Milicom, te tako najavio još jedan veliki sukob.

Sigurno da će i ova noć biti burna, i da svi očekujemo što će se to događati večeras na televiziji Pink od 22 sata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link