Pravi spektakl u Splitu: Stiže i Joško Gvardiol, igrat će sa Markom Livajom!

ČETIRI KAFIĆA

FOTO: REUTRES

Humanitarni turnir Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović ove sezone igrat će se 20. i posljednji put u velikoj splitskoj dvorani na Gripama 26. prosinca.

Organizatori obavljaju posljednje pripreme za veliki spektakl, a danas su stigle i sjajne vijesti iz Splita.

Na turnir stiže trenutačno najtraženiji nogometaš svijeta, riječ je, naravno, o Jošku Gvardiolu.

Mladi hrvatski stoper oduševio je na Svjetskom prvenstvu u Katru, otkupna klauzula mu je na 110 milijuna eura, klubovi šalju ponude, no on je prvo odlučio nastupiti na kultnom turniru prije povratka u Leipzig.

”Došlo je vrijeme da okončamo turnir. Izuzetno smo ponosni na sve što smo napravili u 20 godina, ali došlo je vrijeme da završimo. Donirali smo djeci kojoj je novac najpotrebniji. Što se tiče nastupa, postava je Tonći Gabrić, Gvardiol, Erlić, Biuk, Kalinić i Livaja. Tu su Tonio Teklić, Luka Višković, Ivica Križanac, Ivica Vastić, Marin Tomasov, Nikša Saveljić, Jere Marinić-Kragić, Nikola Tomičić, Zdravko Prkić… A imamo i neka iznenađenja, treneri su legendarni Mladen Perica Štrla uz asistenciju Marijana Budimira, trenera juniora Hajduka, i uz posebnu zahvalu izbornik Zlatko Dalić, kojemu ovim putem čestitamo na onome što je napravio”, rekao je Marko Bralić – Keto.

Na turniru nastupaju Kauri, Camel i Vivas te Antique-Duje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link