Prebačen u drugi tim: NK Osijek novo pojačanje na krilnoj poziciji pronašao u Francuskoj?

NOVO POJAČANJE

FOTO: ICONSPORT

Marin Jakoliš nakon sjajne sezone u dresu Šibenika zaslužio je definitivno transfer u jednu od Liga petice. No, sve bi bilo dobro, i kako treba da se klub nije užurbano tražio, odnosno da se razmislilo prije odabira kluba koji bi Jakolišu pružio potpunu šansu za dalji razvoj.

Zbog neuvjerljivih igara u Angersu, koji je uzgred rečeno na 15. mjestu francuske prvoligaške utrke, Jakoliš je završio u drugoj momčadi tog kluba, pa se tako, umjesto s Brazilcem Neymarom i Argentincem Messijem, nadmeće s (polu)profesionalcima u Četvrtoj francuskoj ligi. Tek je nešto bolja sudbina Marija Ćurića, koji još nije bio starter u moskovskom Torpedu, posljednjeplasiranom klubu Prve ruske lige.

Jedan od klubova koji bi već ove zime htjeli dovesti na posudbu nekadašnjeg U-21 reprezentativca Hrvatske jest Osijek.

Ljudi iz Osijeka vide Jakoliša kao dodatno pojačanje na krilnoj poziciji s obzirom da još uvijek nije poznato kada će najveće pojačanje u povijesti kluba Kristijan Lovrić biti ponovno na terenu.

Nogometni klub Osijek i ove sezone ima velike ambicije. Iako je titula prvaka vjerovatno izgubljena, tu je Kup, gdje je Osijek pored Dinama, pa možemo slobodno reći i najveći favorit.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link