Problemi za Hrvatsku reprezentaciju: Hoće li Brozović i Kovačić biti spremni za Svjetsko?

PROBLEMI ZA DALIĆA

FOTO: HNS

Svjetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Katru počinje za nešto manje od mjesec dana. Klubovi još uvijek igraju svoja domaća prvenstva, pa tako još uvijek postoji šansa za ozljedama onih najboljih koji trebaju nastupiti za svoju reprezentaciju.

Sigurno da bi svi htjeli doći na ovo takmičenje potpuno spremni, sa svojim najboljim rosterom od 26/27 igrača, ali jasno je da to nije moguće.

Tako je izbornika reprezetnacije Hrvatske – Zlatka Dalića nakon jučerašnje utakmice Chelsea zabrinuo Mateo Kovačić, za kojeg je jutros objavljena informacija o ozljedi potkoljenice. Još uvijek nema konkretnih vijesti, odnosno nema vijesti o tome koliko je zapravo ozljeda teška i hoće li se Kovačić oporaviti do prve utakmice na Svjetskom prvenstvu koju Hrvatska igra protiv Maroka 23.11 u 11 sati ujutro.

Pored Matea Kovačića igrač koji najviše brine Zlatka Dalića jest Mateo Brozović, koji je pored kapitena Luke Modrića najvažniji igrač Hrvatske reprezentacije. Brozović je zaradio jednu ozljedu aduktora na posljednjem okupljanju reprezentacije, a još uvijek nije spreman, odnosno još uvijek se nije dovoljno oporavio.

On je tako propustio posljednjih nekoliko utakmica Intera, a trener kluba iz Italije nije mnogo govorio o povratku Brozovića na teren. Sigurno da će se u narednih nekoliko dana znati mnogo više informacija o tome ko bi mogao biti spreman za Maroko, a ko ne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link