Produkcija hitno reagovala! Aleksandra Nikolić pokušala pobjeći iz apratmana, ali nije uspjela

INFORMACIJE FANOVA

FOTO: EXPRESS.BA

Aleksandra Nikolić izašla je prošli ponedjeljak iz Zadruge kako bi imala operaciju grudi, odnosno korekciju grudi koje je također radila i prije početka Zadruge.

No, prema njenim riječima nešto nije bilo uredu s obzirom da je trpjela velike bolove u prsima a sve zbog novopečenih grudi. Ona je se non stop žalila, kukala, a produkcija je zakazala operativni zahvat.

Ljudi iz produkcije sve su učinili da operacija i pregled grudi prođe što bolje i što uspješnije. To je tako i bilo što je potvrđeno od strane njenog dečka Dejana Dragojevića. Aleksandra poznata po aferi Bujanovac nakon izlaska iz Zadruge nije imala dozvolu na komunicira sa svojim dečkom niti sa svojom obitelji kako ne bi imala informacije iz spoljnog svijeta.

Ipak, mnogi gledatelji Zadruge vjeruju da je ona to sve imala.

Prema riječima produkcije, odnosno voditelja Milana Miloševića Aleksandra Nikolić trenutno se nalazi u jednom od apartmana Pink televizije gdje se sprema za eventualni povratak u kuću.

Kada će to biti još uvijek se ne zna, no večeras je u jednoj facebook grupi ‘procurila’ informacija da je Aleksandra Nikolić pokušala pobjeći iz apartmana kako bi se vidjela sa Dejanom Dragojevićem.

Ona je to uradila kako bi skupila što više informacija o drugim učesnicima, jer podsjećamo prije nego što je napustila Zadrugu imala je velike sukobe sa Miljanom, Mikijem i Lepim Mićom.

Je li informacija točna ne možemo reći jer se iz produkcije još uvijek niko nije oglasio, a sigurno da bi, jer je Aleksandra Nikolić jedan od najpoznatijih učesnika ove sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link