PRVE INFORMACIJE IZ BOLNICE! Aleksandra operisana, oglasio se Dejan: Rekli su nam da nije dobro!

USPJEŠNO OPERISANA

FOTO: NEWSLITE

Aleksandra Nikolić nekoliko dana je trpela jake bolove u grudima. Produkcija je odmah reagovala i ukazala zadrugarki lekarsku pomoć.

Aleksandra je otišla kod doktora, a on je ustanovio da mora da operiše grudi po hitnom postupku. Aleksandra je danas napustila “Zadrugu” i otišla je u bolnicu kako bi bila izvedena intervencija.

Njen dečko, Dejan Dragojević, bio je zabrinut kako će ovaj zahvat proći. Sada se ogasio na Aleksandrinom Instagram profilu i otkrio je da je njena operacija završena, kao i kako se zadrugarka sada oseća.

“Operacija je uspešno završena. Aleksandra se probudila. Sve je prošlo onako kako treba, sve je u najboljem redu. Nemojte da se sekirate, sve je okej, hvala Bogu.” – rekao je Dejan.

“Na ultrazvuku su joj rekli da je operacija hitno zakazana za danas, 17. oktobar, silikon nije pukao, valjda se izlizao pa je bole ta tkiva, ne znam ni ja tačno, ali ozbiljna je stvar. Operacija traje 3 sata, biće u totalnoj anesteziji i ona se toga najviše i plaši. Prenoći će u bolnici jednu ili dve noći, posle toga ide u apartman gde će imati sve obezbeđeno. Na previjanje će ići na svaka dva, tri dana, i nosiće drenove – rekao je Dejan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link