Rakitić o Livaju: Odličan, talenat kakav se ne viđa često na našim prostorima!

NAJBOLJI IGRAČ LIGE

FOTO: HAJDUKOFFICIAL

Nakon Svjetskog prvensta u Katru igrači Hrvatske nogometne reprezentacije traženi su na nogometnoj pijaci koja traje tijekom zimske stanke.

Najviše govora bilo je o transferima Dominika Livakovića, Joška Gvardiola i Josipa Juranovića.

No, jučer je u medijima objavljena informacija da je Marko Livaja imao ponudu Seville, velikana iz Španjolske koji se trenutno nalazi u teškoj situaciji kada je riječ o poziciji na tabeli.

Iz Hajduka kažu, točnije predsjednik Lukša Jakobušić rekao je novinarima da su sve ponude za Marka Livaju odbijene, i da u klubu žele zadržati najboljeg igrača lige.

Situaciju oko Marka Livaje komentirao je i Ivan Rakitić, veliki navijač Hajduka i nekadašnji reprezentativac Hrvatske a danas član upravo Seville:

“Po meni je Livaja jedan od najtalentiranijih igrača u reprezentaciji. Po onome što je napravio u zadnje dvije godine, s kojim samopouzdanjem i lakoćom igra u Hajduku, kako jednostavno zabija golove, također je vrh. Uvjeren sam da je jako veliki i bitan adut za našu reprezentaciju.” – izjavio je Ivan Rakitić za Sportske Novosti.

Na pitanje o eventualnom dolasku Livaje u Sevillu nije htio mnogo govoriti, ali ipak dodao je kako ga u klubu očekuju, i da ga suigrače non stop pitaju o kvalitetama koje posjeduje.

Marko Livaja je u ovoj sezoni u dresu Hajduka upisao 28 nastupa, uz statistiku od 13 golova i 10 asistencija. Njegova trenutna cijena prema popularnoj stranici Transfermarkt iznosi 8 milijuna eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link