Reprezentativac BiH – Miroslav Stevanović podržao akciju navijača Željezničara!

PODRŽAO AKCIJU

FOTO: GETTY IMAGES

Nekadašnji golman FK Željezničar, Ibrahim Šehić, podržao je akciju navijača Plavih sa Grbavice koji su prije nekoliko dana postali generalni sponzor kluba.

Cilj im je skupiti 300.000 KM, a golman Konyaspora i reprezentacije Bosne i Hercegovine je odlučio podržati pomenutu akciju.

Također, nominovao je Hadisa Zubanovića, Edina Hrapovića, te Eldina Adilovića da urade isto. Pogledajte fotografiju ispod teksta.

Pored Ibrahima Šehića ovu akciju navijača Željezničara podržao je i Amir Hadžiahmetović koji je također uplatio određenu sumu novca.

Nakon što je izvršio svoju dužnost, reprezentativac Bosne i Hercegovine objavio je story na svom Instagram profilu, prilikom čega je pozvao i svoje nekadašnje suigrače u Željezničaru da urade isto.

Njegov poziv prihvatio je i Miroslav Stevanović, nekadašnji igrač Plavih sa Grbavici i trenutno član Servette FC. Stevanović je trenutno i A reprezentativac Bosne i Hercegovine, te jedan od ljubimaca navijača.

Također, i on je nakon što je obavio zadatak objavio story prilikom čega je pozvao Rijada Bajića, Samira Bekrića i Mattea Boccaccinija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link