Šehić i Hadžiahmetović uplatili novac, pa pozvali Gojaka i Miroslava Stevanovića da urade isto

LJUBAV PREMA KLUBU

FOTO: FKZELJEZNICAR.BA

Nekadašnji golman FK Željezničar, Ibrahim Šehić, podržao je akciju navijača Plavih sa Grbavice koji su prije nekoliko dana postali generalni sponzor kluba.

Cilj im je skupiti 300.000 KM, a golman Konyaspora i reprezentacije Bosne i Hercegovine je odlučio podržati pomenutu akciju.

Također, nominovao je Hadisa Zubanovića, Edina Hrapovića, te Eldina Adilovića da urade isto. Pogledajte fotografiju ispod teksta.

FOTO: Instagram – Šehić

Pored Ibrahima Šehića, izazov koji je pokrenuo Edin Cocalić prihvatio je i Amir Hadžiahmetović, također član turskog Konyaspora.

On je putem svog Instagram profila objavio story na kojem se može vidjeti uplata od 250 eura, odnosno negdje oko 500 KM za akciju ‘generalni sponzor kluba’.

Također, sjajni veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine je tom prilikom pozvao da isto učine i bivši igrači Željezničara: Amer Gojak, Miroslav Stevanović i Srđan Stanić.

Sigurno da navijači, ali i bivši igrači Željezničara još jedanput pokazuju veliku ljubav prema klubu, i da su uvijek tu u najtežim trenutcima za klub.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link