Sergej Jakirović o Dilaveru: Nemam problem, Ademi i Emir su veliki prijatelji i to poštujem

SPORNA FOTOGRAFIJA

FOTO: HNK RIJEKA

Jučer tijekom dana gotovo na svim portalima u Hrvatskoj objavljena je fotografija na kojoj je igrač Rijeke – Emir Dilaver zajedno sa igračima Dinama u svlačionici modrog kluba.

Naravno, dio navijača Rijeke ostao je razočaran tim potezom najboljeg igrača njihovog kluba u drugom dijelu sezone SuperSport HNL-a.

Ipak, tu ne treba biti ništa čudno, ili skandalozno kao što je objavljeno.

Emir Dilaver je dres Dinama nosio dugi niz godina, upravo zajedno sa Arijanom Ademijem, sa kojim ima nekoliko osvojenih trofeja u Hrvatskoj.

Dilaver je i prije utakmice dao intervju za jedan mediji u Hrvatskoj prilikom čega se dotaknuo posljednje utakmice Arijana Ademija, kazavši kako će on na terenu dati 100% protiv Dinama i svih svojih bivših suigrača, ali da čovjek poput Ademija zaslužuje maksimalno poštovanje.

Tako je i bilo, 31-godišnji defanzivac je odigrao odličnu utakmicu, kao pravi profesionalac, što je i glavni trener Rijeke Sergej Jakirović potvrdio u jednoj emisiji u kojoj je gostovao jučer.

FOTO: SERGEJ JAKIROVIĆ

Također, Jakirović je istaknuo da nema taj problem što je osvanula fotografija Emira Dilavera zajedno sa igračima Dinama:

“Dok nisam došao ovdje, nisam ni znao za tu sliku. Ali bez obzira na sve nemam problem. Dilaver je bio moj najbolji igrač jučer na Maksimiru, a nakon utakmice spustio se i Orša, i svi zajedno su napravili fotografiju za uspomenu.” – govorio je Jakirović u emisiji Iza Tribine:

“Kažem nemam problem, jer znam da su Emir i Arijan veliki prijatelji, da su zajedno osvojili nekoliko trofeja u dresu Dinama, i da imaju zajednički biznis.”

Tako je trener Jakirović još jedanput pokazao o kakvom se čovjeku radi, i da je prije svega razuman, a onda i kvalitetan kao sportski radnik jednog kluba u Hrvatskoj.

Emir Dilaver je u dresu Dinama odigrao 82 službene utakmice, u kojima je uspio postići i 2 gola, dok je u dresu Rijeke ove sezone nastupio 9 puta. Treba dodati i to da je Dilaver u modrom dresu osvojio i 3 naslova prvaka države.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link