Šime Vrsaljko nagovjestio dolazak na Poljud: Pogledajte fotografiju u dresu Hajduka

DOLAZI NA POLJUD

FOTO: SPORTSKE NOVOSTI

Prije nekoliko dana objavljeno je da Šime Vrsaljko više nije igrač grčkog Olympiacosa i da je slobodan u izboru novog kluba, samo nakon 6 mjeseci ugovora.

Očito da Vrsaljko nije zadovoljio apetite i sve ono što traže tamošnji ljudi u klubu.

Srebreni Vatreni je igrao odlično, baš kao i Svjetsko prvenstvo u Rusiji ali su ga ozljede nakon toga, pa možemo slobodno reći ‘satrale’. Ostao je bez konkretnih nastupa, prije svega u Interu a zatim i u Atletico Madridu.

Naravno, kako to biva svake godine kada je vrijeme za transfere, spomnje se eventualni povratak Vrsaljka u domaći nogomet, odnosno u domaće prvenstvo.

I ranije se spominjao njegov povratak u Dinamo Zagreb, ali od toga kako saznajemo neće biti ništa jer je Modrima prioritet lijevi bek gdje imaju najveće probleme. No, nije isključeno da Šime Vrsaljko potpiše za Hajduk kojem su definitivno potrebna pojačanja ukoliko žele nastaviti veliku borbu kako u prvenstvu tako i u Kupu Hrvatske.

Jutros se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj je upravo Šime Vrsaljko u dresu Hajduka, iz nekih ranijih i mlađih dana.

Mnogi se pitaju je li ovo jedan od znakova da bi Vrsaljko stvarno mogao završiti na Poljudu jer bi sigurno svojim karakterom, ali prije svega iskustvom mogao itekako pomoći ekipi Hajduka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link