Sky o ponajboljem igraču Osijeka: Bio je blizu Gladbacha, ali na zimu bi mogao doći u Njemačku

TRANSFER U NAJAVI

FOTO: PIXSELL

Hrvatski U21 reprezentativac i napadač Osijeka dao je intervju njemačkom Skyju i otkrio da bi volio zaigrati u Bundesligi, ali i kad se vidi u A reprezentaciji.

U sjeni Mundijala u Kataru njemački Sky predstavio je novu nadu hrvatskog nogometa, U21 reprezentativca i Osijekova napadača Diona Drenu Belju. Štoviše, Sky je napravio i veliki intervju s napadačem, kojega je ulovio u Münchenu.

Beljo je objasnio da je nedavno potpisao za novu, uglednu agenciju Roof i da je došao u centralu na razgovore i dogovore. A Sky ga je predstavio kao igrača koji bi mogao u skoroj budućnosti doći u Bundesligu.

“Prošlog ljeta je Beljo bio jako blizu dolaska u Borussiju Mönchengladbach, ali je transfer propao, jer je njegov klub Osijek tražio više od šest milijuna eura. No, mogao bi doći na zimu, jer više ga njemačkih klubova ima na popisu”, započeo je intervju novinar Skyja, a Beljo je spremno dočekao pitanje:

“Vidjet ćemo na zimu što će biti. Ali, uvjeren sam da ću prije ili kasnije uvjeren da ću moći doći u Bundesligu. To je sjajna je liga za razvoj mladog igrača poput mene. Čujem samo dobre stvari o Bundesligi.” odgovorio je mladi napadač.

“Ako sad na zimu iskrsne nešto jako zanimljivo, zašto ne? Spreman sam za sljedeći korak. Ali, neću ništa brzati. Ne bude li odgovarajućih opcija, nastavit ću puno raditi na sebi sve do ljeta, da budem što uspješniji s Osijekom.”

IZVOR: GERMANIJAK.HR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link