Slika koja obilazi čitav svijet: Junak Vatrenih u zagrljaju svoje majke i suzama radosnicama

EMOTIVAN TRENUTAK

FOTO: John Sibley – Reuters

Majka Sanja i starije sestre Lorena i Franka bodrile su hrvatskog stopera Joška Gvardiola s tribina tijekom utakmice protiv Belgije. Nakon susreta, ‘vatreni’ nije susprezao emocije te je otrčao do majke.

Belgija je ispala u osmini finala, a Hrvatska je remijem (0-0) prošla u daljnju fazu natjecanja gdje ih čeka pobjednik skupine E.

Veliku ulogu u prolasku Hrvatske kao drugoplasirane momčadi u skupini F , imao je hrvatski stoper Joško Gvardiol (20) koji je bio stup obrane te se prometnuo u hrvatskog junaka.

Fenomenalnim potezima sačuvao je hrvatsku mrežu netaknutom od naleta belgijskog napadača Lukakua, a njegovim sposobnostima divi se cijeli nogometni svijet.

Gvardiol je nakon utakmice otrčao do tribina gdje ga je bodrila obitelj, a najprije je zagrlio ponosnu majku Sanju. S njom su bile i njegove starije sestre Lorena (23) i Franka (30). Inače, obje su studentice i rade. Franka se bavi rukometom, a Lorena modelinog te radi u prodaji.

Novinare je zanimalo kako će Joško igrati tek kad skine masku, a on je simpatično odgovorio:

“Što se mene tiče, možda neću ni skidati masku do kraja karijere. Ide me s ovom maskom, vidjet ćemo.” – rekao je Gvardiol nakon utakmice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link