ŠOK ZA SVE! Sandra Rešić objavila, trudna sam, a Dejan Dragojević je otac!

DEŠAVANJA

FOTO: EXPRESS

Sinoć je u Zadruzi organizovana Zadrugovizija u kojoj su na početku nastupali parovi koji su vezani lisicama zbog zadatka Velikog šefa.

Bilo je vrlo zabavno, jer zadrugari su se ovoga puta zaista potrudili.

U žiriju ovoga puta bila su potpuno nova lica, a to su Marko Đedović, Milica Kemez, Bora Santana, Filip Đukić i Sandra Rešić.

Svi nekadašnji učesnici Zadruge koji su sada postali voditelji na RED TELEVIZIJI.

Pored toga, dosta prašine diglo se nakon nastupa Sanje Đuričić koja je kako neki mediji pišu bila u emotivnoj vezi sa Borom Santanom pred početak Zadruge 6.

Ona je to cijelo vrijeme negirala, ali sinoć je Milica Kemez pokrenula tu temu o kojoj trenutno bruji cijeli region. Pored toga, dosta se priča i o Sandri Rešić.

Tako je u Zadruzi pukla priča da je Sandra Rešić sada u vezi sa Dejanom Dragojevićem, koji je do skoro bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić.

Podsjećamo, Aleksandra Nikolić je odlučila raskinuti vezu sa Dejanom i stupiti ponovno u emotivnu vezu sa Filipom Carem. Znamo, ludilo mozga.

Sandra Rešić nije negirala da je u emotivnom statusu sa Dejanom Dragojevićem, ali se tijekom emisije u jednom trenutku našalila na svoj, ali i na Dejanov račun:

“Da, jesmo, skupa smo! Eto, več čekamo i bebu. Strašno haha.”

Bilo kako bilo, sigurno da nas očekuje još dosta uzbuđenja u narednih nekoliko mjeseci, a neće biti iznenađenje ukoliko se u Zadrugu usele upravo Dejan Dragojević i Sandra Rešić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link