Sramotno! PINK OVO DOZVOLJAVA! Maja M. nasrnula na Bilala dok je ovaj spavao?

SKANDALOZNO!

FOTO: MAJA MARINKOVIĆ

Aleksandar Kerić je došao do hotela, gde je Maja Marinković ležala pored Aleksandra Sauera, kako bi je obavestio da se Bilal Brajlović ljubio sa Majom Kovačević.

Maja je izletala iz hotela i poletela ka pušionici, gde je nasrnula na Bilala.

Maja Marinković i Bilal Brajlović nisu prestajali da se svađaju, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako sukob ne bi eskalirao u totalnu katastrofu.

Nakon svih stvari koje su se desile Bilal je otišao spavati ali luda Maja se tu nije zaustavila. Vrebala je kada je osiguranje malo odmaknuti te se istog trenutka zaletjela na momka iz Bosne i Hercegovine dok je ovaj spavao.

Skočila je na njega, točnije na njegovu glavu, a također obezbjeđenje koje je uletjelo počelo ga udarati od pod, sa namjerom ili ne, procjenite sami.

Sigurno da ovako ponašanje nije primjereno za nacionalnu televiziju i svi očekuju da Maja Marinković ponovno bude diskvalifikovana.

Još uvijek se čeka zvanična kazna na portalu pink.rs ali s obzirom da je Maja Marinković miljenica Željka i Milice Mitrović sigurno da će proći sa nekom minimalnom kaznom. Ali to je dokaz da Baka Prase govori istinu, i da Mitrovići podržavaju nasilje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link