Srbi udarili na Marka Livaju: On je Hajdukovac koji navija za Zvezdu!

SRAMOTNE OBJAVE

FOTO: REUTERS

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je savladala Kanadu rezultatom 4:1 i tako nagovjestila da se polako vraća u takmičarsku formu.

Strijelci za Vatrene bili su Andrej Kramarić dva puta, te Marko Livaja i Lovro Majer.

Ovom pobjedom Hrvatske je trenutno na 1. mjestu grupe uz 4 osvojena boda, a u posljednjem kolu sastaje se sa Belgijom koja je danas poražena od Maroka rezultatom 2:0.

Ono što je ponajviše izazvalo pažnju osim velike pobjede jesu pojedini natpisi u sprskim medijima koji su osuli paljbu po navijačima iz Hrvatske.

Naime, Vatreni su na ovoj utakmici imali ogromnu podršku, a u jednom trenutku došlo je do prepirki između golmana Milana Borjana i navijača, koji su jasno poručili golmanu Zvezde šta misle o njegovim izjavama.

Podsjećamo, Borjan je u jednome intervju rekao da on nije iz Hrvatske, nego da je on iz Knina, odnosno iz srpske Dalmacija.

Osim navijača, na meti medija u Srbiji našao se i Marko Livaja, strijelac drugog gola za Vatrene večeras. Pojedini portali objavili su članke u kojima je glavnu ulogu imao najbolji igrač Hajduka, a neki od natpisa bili su:

“Strijelac drugog gola za Hrvatsku je SRBIN! On igra za Hajduk, a voli Zvezdu.”

Sigurno da mediji u Srbiji ne mogu nikako prežaliti veliki uspjeh koji iza sebe ima Hrvatska nogometna reprezentacija (op. a. 1998. bronca, 2018. srebro), dok sa druge strane reprezentacija Srbije igra onako kako odlučuju pojedini menadžeri.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link