Sudački ekspert potvrdio: Dinamo je definitivno oštećen, Rebić je trebao dobiti crveni karton

UDARANJE LAKTOM

FOTO: ARENASPORT HRVATSKA

Dinamo Zagreb sinoć je teško poražen od Milana na domaćem terenu Maksimir pred nešto više od 20 tisuća gledatelja.

Iako je prvo poluvrijeme odigrano dosta dobro, kako sa defanzivne tako i sa ofanzivne strane, drugo se pretvorilo u pravu katastrofu. Desio se veliki pad, možemo reći fizički jer igrači Modrog sastava više nisu mogli ispratiti sve ono što rade igrači Milana.

Junak, barem kada je riječ o sastavu Dinama zasigurno je Dominik Livaković koji je i u ovoj utakmici imao nekoliko fantastičnih obrana na golu.

No, i nakon utakmice dosta se pričalo o suđenju.

Trenutak iz prvog poluvremena, i situacija u kojoj su bili Robert Ljubičić (Dinamo) i Ante Rebić (Milan) pokrenula je dosta rasprave putem društvenih mreža. Naime, Rebić je pa možemo slobodno reći namjerno udario laktom igrača Dinama koji ga je pratio u toku jedne akcije gostiju.

Sudac je dosudio faul u napadu, i tu se sve završilo. Ipak, danas je čovjek iz UEFE koji je zadužen za suđenje jasno poručio da je Dinamo oštećen tom prilikom, i da je Ante Rebić trebao dobiti minimalno žuti karton, a i crveni karton bi bio opravdan zbog toga što se ‘igranjem laktom’ treba žestoko kazniti.

Pitanje je sada, što bi bilo, i kako bi se utakmice razvila da je Ante Rebić nakon te situacije dobio crveni karton? Možda bi danas slavili …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link