Suđenje koje to nije: Lakat u lice je faul za sve, osim za glavnog sudca Dražena Marića

SRAMOTNO SUĐENJE

FOTO: MYTV (DUEL)

U ovom trenutku na stadionu u Doboju kod Kaknja igra se utakmica između Sarajeva i Posušja.

Domaći tim, trenutno FK Sarajevo ima manju inicijativu na terenu, ali ništa konkretno.

Sa druge strane gosti iz Posušja odlučili su se na nešto defanzivniju postavku danas, što treba i shvatiti. Sigurno da bi bod sa ovog gostovanja za izabranike Gorana Granića bio idealan, ali ostalo je još poluvrijeme do kraja.

No, ono što treba reći da je glavni sudac ove utakmice Dražen Marić sudio kriminalno u prvom poluvremenu.

Nekoliko velikih propusta zajedno sa svojim pomoćnicima, direktno na štetu Posušja. Jedan od trenutaka kada je pogriješio, jest faul Martinovića nad Gabrijelom Bobanom.

Na snimku se jasno vidi udaranje laktom od strane Bordo igrača, ali glavni sudac Marić, zajedno sa pomoćnikom odlučuje da je to samo aut za domaći tim.

Video udaranja laktom – OVDJE!

Uz taj trenutak, treba izdvojiti i trenutak pred sami kraj prvog poluvremena, kada je jedna lopta također došla do napadača Posušja, ali je označeno zaleđe.

Nakon pregledavanja snimka ponovno se može vidjeti da se radi o velikoj i teškoj pogrešci glavnog sudca zajedno sa svojim pomoćnicima.

U trenutku dodavanja prema napadaču, dva su igrača Sarajeva ostala na lijevoj strani, bliže svom golmanu, no sudci to nisu vidjeli, i upropastili su moguću šansu gostiju iz Posušja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link