Sve je dogovoreno za veliki povratak: Evo kada se Milan Pavkov vraća u dres Crvene Zvezde

VELIKI POVRATAK OTPISANOG

FOTO: KURIR.RS

Crvena Zvezda je trenutno uvjerljivo prva u Superligi Srbije.

Također, prema svim očekivanjima Crvena Zvezda bi ove sezone mogla ponovno osvojiti duplu krunu što je sjajan rezultat za klub.

Ono što je dodatno motivirajuće za sve igrače, ali i kompletnu Upravu jest podatak da će Zvezda osvajanjem trofeja prvaka države izboriti i direktan plasman u Ligu šampiona što je veliki uspjeh za fudbal u Srbiji.

Tim plasmanom Crvenoj Zvezdi pripast će negdje između 25 i 30 miliona eura, što je nevjerovatna cifra za uslove u Srbiji.

No, u Upravi već sada razmišljaju o novim pojačanjima za narednu sezonu.

Naravno, kako će biti novih dolazaka tako se trenutno i pregovara o eventualnim odlascima. Među prvim koji bi mogli napustiti klub jest Mirko Ivanić, ali i Aleksandar Dragović.

Prema posljednjim informacijama Zvezda za dva gore navedena fudbalera ima konkretne ponude iz klubova Lige petice i neće biti iznenađenje ukoliko se klupska kasa dodatno napuni.

Ali ipak da se malo vratimo na dolazne transfere.

Posljednjih nekoliko dana u medijima se mnogo piše o velikom povratku Milana Pavkova u dresu Crvene Zvezde, što neće biti iznenađenje.

Naime, igrač koji je u dresu CRVENO-BELIH postigao dva gola Liverpoolu (tadašnjem prvaku Europe) nije zadovoljan uvjetima, odnosno minutažom koju ima u Saudijskoj Arabiji.

Podsjećamo, upravo je Pavkov iz Zvezde u transferu od 2 miliona eura otišao u Al-Fayha.

Međutim nakon samo jedne sezone sve su prilike da će se igrač rođen u Novom Sadu ponovno vratiti na mjesto gdje se, kako i sam kaže, najbolje osjeća.

Milan Pavkov je ove sezone u dresu Al-Fayha odigrao 17 utakmica, na kojima je postigao 1 gol i dodao 2 asistencije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link