Teklić bi mogao u Dinamo, a Hajduk bi zaradio pravo bogatstvo: Evo koliko Bijeli imaju od narednog transfera!

IGRA SJAJNU SEZONU

FOTO: VARAZDINSKI

Toni Teklić apsolutna je senzacija SuperSport Hrvatske nogometne lige.

U posljednjih nekoliko dana mnogo se piše o tome kako je NK Varaždin ovog ljeta odbio ponudu od dva milijuna eura za Tonija Teklića. Ta informacija zvuči nevjerovatno za igrača u klubu koji je ovog ljeta oborio povratak u prvoligašku konkurenciju, ali pritom treba znati još jedan detalj, brlo bitan.

Naime, Hajduk ima 40% od budućeg transfera Teklića. Bez obzira na kompletnu istinost o milijunskoj ponudi, bitno je naglasiti da Hajduk može zaraditi pravo bogastvo prodajem Tonija Teklića.

Bijeli su skoro imali i zaradu od sljedećeg transfera Daria Špikića, koji je u siječnju 2020. napustio Poljud preselivši u Goricu. Na kraju je iz Velike Gorice otišao u Dinamo, u statusu pojačanja Modrih, ali plaćen je tek 600.000 eura jer je Špikić u Dinamo stigao u ‘paketu’ s Čabrajom za ukupnih 2,2 milijuna eura.

Iako se u medijima pojavila inforamcija kako Dinamo također prati igre Tonia Teklića, on se vrlo jasno izjasnio o toj opciji, odnosno opciji prelaska na Maksimir:

“Ja se u Varaždinu osjećam kao Livaja u Dinamu. Da me zove Dinamo, to bi mi vjerovatno bila zadnja opcija.”

Kada o svemu razmislimo, ne treba isključiti ni njegov povratak na Poljud, no Hajduk više nije gospodar njegove sudbine. Varažin ima dragulja koji po popularnoj stranici Transfermarkt vrijedi skromnih 500.000 eura, ali jasno je da je tržište bilo i ostalo jedino mjerilo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link