Teklić progovorio o povratku u Hajduk: Šta da kažem, najljepše je biti doma!

Igrač Varaždina

FOTO: Slobodna Dalmacija

U Splitu se po zadnji put održao humanitarni turnir ‘Četiri kafića’. Okupili su se i mnogi poznati sportaši.

Tamo je i igrač Varaždina Tonio Teklić.

“Najljepše se vratiti doma. Svugdje je lijepo, ali doma je najljepše. Sigurno da mi znači što sam tu, vratio sam se u svoj grad nakon poziva na turnir. Stvarno mi je čast i zadovoljstvo igrati ovdje. Ja? Za sada ostajem u Varaždinu”, rekao je Teklić za 24sata.

Uspjeh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu?

“Sigurno je veliki uspjeh. Baš sam pričao s prijateljima, ostavili su nam prostora da za četiri godine možemo donijeti zlato. Kako je Marko Livaja rekao, gledao sam doček, na mladima sve ostaje. Imamo sjajnu omladinu i ja se ne bojim.”

Jedan od posebnijih gostiju bio je brončani reprezentativac Martin Erlić.

“Izdvojio sam vrijeme da dođem. Puno znači da sam ovdje i nadam se da će proći najbolje moguće i neka bolji pobijedi. Znam da je ovdje bilo jako puno poznatih. Čast mi je da sam tu i da mogu zaigrati pred svojim ljudima.”

Otkrio je i jesu li se slegle emocije nakon SP-a.

“Mislim da nisu i da neće još. Malo-pomalo već se okrećemo prvenstvu, ali to je sjećanje koje će ostati za cijeli život.”

Emir Sahiti jedan je od hajdukovaca koji igra na Gripama.

“Ovo je prvi put da sam tu, čuo sam da je zadnji. Prekrasno je ima puno ljudi, baš je super i osjećaj je dobar igrati. Nadamo se da ćemo pobijediti i osvojiti ovaj kup.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link