U Dinamu razočarani: Zašto se sudilo zaleđe, zašto je Lauritsen dobio žuti karton, utakmica nije regularna

NOVE POGREŠKE

FOTO: CROPIX

Dinamo Zagreb večeras je u Gradskome vrtu doživio prvi poraz u domaćem prvenstvu. Jedini strijelac na utakmici Osijek – Dinamo bio je Ramon Mierez.

No, i pored poraza navijači Dinama ne mogu nikako biti zadovoljni sa onim što gledaju od svojih ljubimaca na terenu. Težak poraz od Milana prije nekoliko dana, i sada ovaj, koji daje šansu Hajduku da se potpuno uključi u borbu za prvaka države.

Naime, ako Hajduk sutra pobjedi Lokomotivu što je definitivno realno zbog toga što svi znamo da Lokosi ‘skidaju gaće’ kada dolaze Bijeli što nije slučaj u utakmicama sa Dinamom, dolaze do 2 boda zaostataka za vodećim.

Mnogo se večeras piše o tome da bi glavni trener Ante Čačić mogao uskoro postati i bivši s obzirom da sve loše rezultate koji se dešavaju u posljednjih mjesec dana (2 poraza i 1 remi).

Već se spominju i neki potencijalni kandidati koji bi mogli sjesti na užarenu klupu Dinama, a tu prije svega mislimo na Gorana Tomića i Nenada Bjelicu koji su trenutno slobodni u izboru novog kluba.

Pored poraza, iz Uprave Dinama kao i svi ostali u Dinamu nezadovoljni su uvjetima u kojima je odigrana utakmica. Gotovo da se ništa nije vidjelo, ni na televiziji ni na terenu od guste magle koja se spustila na travnjak Gradskoga vrta.

To nije bila jedina stvar na koju su se žalili iz Dinama, dosta primjedbi bilo je i na neke sudačke odluke iz prvog poluvremena kada je na centru igrališta suđeno zaleđe Josipa Drmića iako je glavni sudac morao po svim pravilima pustiti da se akcija odvije do kraja.

Jer suditi zaleđe bila je apsolutna pogreška. Prije svega jer postoji VAR koji bi pregledao situaciju od početka da je Dinamo u ovom slučaju zabio gol (2 igrača na Ivušića), a drugi razlog zašto nije bilo zaleđa je taj jer su se svi igrači i jedne i druge ekipi nalazili na polovici Modrih iz Zagreba, i zaleđe tom prilikom nije moguće suditi.

FOTO: MAXSPORT HRVATSKA

Uz to, Modrom sastavu nije jasno zašto je sudac odmah na prvi prekršaj Rasmusa Lauritsena pokazao žuti karton.

Iz drugog ugla koji pokriva kamera iza gola jasno se moglo vidjeti da je u toj situaciji Ramon Mierez definitivno simulirao i tako nasamario glavnog sudca ove utakmice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link