U pregovorima! Dejan Dragojević postaje voditelj emisije u Zadruzi, mijenja Macu!

NOVA EMISIJA

FOTO: PINK TELEVIZIJA

Dejan Dragojević je pobjednik Zadruge sezone 5.

Svima je poznato što se Dejanu dogodilo tijekom Zadruge kada je sada već njegova bivša žena Dalila Dragojević odlučila stupiti u emotivnu vezu sa Filipom Carem.

Dejan je to sve nekako prevazišao i zasigurno je sada mnogo jači na emotivnom planu. Njegova sadašnja djevojka je trenutno u Zadruzi, a svi je znamo Aleksandra Nikolić.

FOTO: EXPRESS

Nažalost, jučer je Dejan bio u Šimanovcima kako bi dostavio poklone Aleksandri za njihovu mjesečnicu ali nažalost produkcija nije dozvolila da se ti paketi unesu iz nekog razloga, dok se neke druge propale veze forsiraju.

No, ono o čemu se mnogo piše jest eventuala mogućnost da Dejan Dragojević postane voditelj jedne od emisija u Zadruzi ove sezone. Naime, svima je već poznata debata koja se svakog tjedna održava u Zadruzi.

U prijašnjim sezonama tu debatu vodio je Dragan Marinković Maca ali on više nije član Pink televizije i sada produkcija traži nove voditelje.

Kako pišu mediji u Srbiji, produkcija Zadruge trenutno bira izmđu Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, te će biti zanimljivo koga će odabrati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link