U srijedu konačna odluka: Hajduk ostaje bez Emira Sahitija na nekoliko utakmica zbog lošeg ponašanja?

ŽESTOKA KAZNA

FOTO: CROPIX

HAJDUK i Slaven Belupo odigrali su 2:2 u 17. kolu SuperSport HNL-a.

Drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton u 79. minuti dobio je Emir Sahiti, dok je prvi dobio u 64. minuti kad je u skoku udario braniča Slavena. Ofenzivni igrač Hajduka u 79. minuti rukom je dirao loptu, što je glavni sudac Ante Čulina kaznio žutim kartonom.

Sahiti se nije složio s tom odlukom te je pri odlasku s terena ironično pljeskao sucu Čulini, što su snimile kamere. Sahiti, 23-godišnji kosovski nogometaš, dosad je ove sezone dobio pet žutih kartona u 19 utakmica za Hajduk. Zabio je, pak, četiri gola i asistirao za jedan.

Konačnu odluku, ili možemo reći konačni sud o svemu donijet će HNS na sjednici koja bi se trebala održati u srijedu. Nakon toga Hajduk bi trebao saznati svoju kaznu zbog ponašanja Torcide na utakmici sa Slaven Belupom, ali također i Emir Sahiti bi mogao saznati konačnu kaznu za ‘ironično pljeskanje’.

Prema posljednjim informacijama Emir Sahiti bi mogao propustiti naredne 3 utakmice svog kluba s obzirom da je nakon drugog žutog, odnosno crvenog nastavio provocirati i omalovažavati sudije na ranije pomenutoj utakmici.

HNS je po tom pitanju jasan, i uvijek će stati u zaštitu svojih sudaca, pogotovo jer se radi kako kažu o mladom i perspektivnom sudcu Anti Čulini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link