Unatoč kazni saveza: Željezničar i narednog vikenda ima šansu zaraditi ogroman novac

NAVIJAČI PLAVIH

FOTO: FKZELJEZNICAR.BA

Fudbalski klub Željezničar kažnjen je zatvaranjem sjeverne tribine i sa 10.000 KM od strane NFSBiH zbog svih dešavanja na utakmici sa Borcem iz Banja Luke.

Plavi će tako narednu utakmicu, i svoju posljednju ove godine na Grbavici odigrati pred praznom tribinom sjevera. No, ova kazna saveza dodatno je potaknula navijače Plavih da u što većem broju dođu na utakmicu sa Posušjem koju Željezničar igra narednog vikenda od 17 sati.

Dodatni motiv za pune tribine jest i rođendan popularne grupe Manijaci koja će proslaviti svoj 35. rođendan.

Nema sumnje da će navijači Željezničara još jedanput ispoštovati svoj klub, te tako za kraj odličnog prvog dijela sezone pružiti veliku podršku kako Upravi, tako i igračima ali i treneru Edisu Mulaliću.

Bez obzira što će sjever biti zatvoren za navijače, u kasu Plavih sa Grbavice i nakon ovoga meča trebalo bi leći negdje između 60 i 70.000 KM, što je odlična cifra za današnje stanje i uvjete u Bosni i Hercegovini.

Podsjećamo, Grbavice je prošlog vikenda bila najposjećeniji stadion u Bosni i Hercegovini, kao i u cijelom regionu što je veliko priznanje za sve ljubitelje fudbalskog kluba Željezničar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link