Uskoro i zvanična potvrda velike promjene: Lepi Mića ulazi u Zadrugu, ali ovoga puta kao voditelj

VELIKE NOVOSTI NA PINKU

FOTO: OBJEKTIV

Velika promjena: Lepi Mića postaje voditelj, ovo je iznenađenje za sve!

Bliži nam se kraj ljeta, odnosno početak nove sezone Zadruga 7 – Elita.

Mnogo se proteklih dana piše i govori tome ko će biti učesnik možda i posljednje sezone reality programa Zadruga na Pink televiziji. No, produkcija Pink televizije za sada je objavila samo nekoliko učesnika. Među najpoznatijim su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić.

Također, mnogo se piše i o ulasku Dalile Dragojević ponovno u Zadrugu, nakon što je samostalno napustila Hype televiziju. Dosta je imena u zadnjih nekoliko dana povezivano sa ulaskom u Zadrugu, ali na kraju 3.9 sve će se konačno saznati, kada kompletan program i počinje.

Vrlo vjerojatno da će i u ovoj sezoni biti nekoliko starih učesnika, koji već imaju iskustva u ovome svemu. Naravno, u tome svemu prednjači Lepi Mića, koji je dio Zadruge još od početka, odnosno od prve sezone.

Mnogi smatraju da je Lepi Mića više postao zasićen od svih stvari u reality programu, i da bi konačno mogao preskočiti novu sezonu.

Kako saznajemo, do toga neće doći. Lepi Mića je sklopio ugovor sa Pink televizijom, i on će od nove sezone biti učesnik Zadruga Elita.

Ovoga puta u nešto drugačijoj ulozi. Lepi Mića će u novoj sezoni imati ulogu voditelja emisije IGRA ISTINE koja će se emitovati svakog petka nakon nominacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link