Uskoro slobodan igrač: Dinamo dovodi najboljeg igrača Osijeka?

SLOBODAN IGRAČ

FOTO: NK OSIJEK

Hrvatska reprezentacija trenutno nastupa na Svjetskom prvenstvu i sigurno da je najveći fokus na tome.

Domaće prvenstvo, točnije SuperSport Hrvatska nogometna liga počinje nekada u veljači 2023. godine a klubovi će imati nešto više vremena da se spreme za sve naredne izazove.

Tako već sada mnogi gledaju i pokušavaju dovesti određene igrače, a sigurno da u tome prednjače Dinamo, Hajduk i Osijek, klubovi sa najvećim budžetima u ligi.

Danas u toku dana pojavila se informacija da je Dinamo stupio u kontakt sa agentom igrača Osijeka – Laszlom Kleinheislerom koji važeći ugovor ima do ljeta 2023. godine.

Tako reprezentativac Mađarske već u ovom prijelaznom roku može potpuno slobodno pregovarati sa drugim klubovima, jer ugovor sa Osijekom još uvijek nije produžio.

Dinamo smatra kako bi Kleinheisler donio određenu kvalitetu ekipi kada je u pitanju vezni red i da bi njegovo iskustvo igranja u HNL-u moglo pomoći Modrima da nastave sa dominacijom u domaćem nogometu.

Također, piše se i o mogućnosti da veznjak i ove zime stigne na Maksimir, ali tada bi Dinamo morao platiti određenu odštetu Osijeku što zasigurno nije ono što ljudi iz Uprave žele.

Laszlo Kleinheisler je u dresu Osijeka ove sezone upisao 23 nastupa uz statistiku od 8 golova i 4 asistencije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link