Užasne uvrede: Miljan Vračević žestoko kažnjen zbog prozivanja Filipa Cara

LOŠ ČOVJEK

FOTO: SCREENSHOT

U Zadrugu 6 sinoć je po treći put ušao Filip Car, učesnik iz Hrvatske koji je prošlogodišnju sezonu obilježio vezom sa Dalilom Dragojević.

Car je prije ulaska u Zadrugu bio gost kod Ami g Showa gdje je također najavio neke nevjerovatne stvari u Zadruzi, pa nas od njega ove sezone ništa ne može iznanditi.

Odmah po ulasku bilo je interesantno.

Car je počeo sa prozivkama mnogih zadrugara koji su njega tamo spominjali u lošem kontekstu, međutim niko se nije usudio odgovoriti dok nije počela žurka i dok se nije popilo.

Tako je prvi Bilal Brajlović krenuo u sukob sa Carem prilikom čega je obezbjeđenje odmah reagovalo i spriječilo veći konflikt.

Kada se situacija smirila, njih dvojica su sasvim normalno pričali i nije bilo većeg sukoba što je za pohvalu. No, onda se pojavilo Ivan Dragić i Miljan Vračević, za kojeg je Car rekao da ima nos kao magnum.

Dečko Ivan Dragić ni ne zna da ga vani niko ni ne primjeti, odnosno da je njegova ljubavna veza zanimljiva koliko i svađe između Pece i Nece. On je rekao Filipu Caru prilikom svađe, da ne zna gdje je došao, i da se vrati kući jer u Srbiji ne pripada.

Sa druge strane u malo veći sukob ušao je Miljan, koji je također prijetio Caru zbog toga odakle dolazi, što je zabranjeno u Zadruzi, i Miljan je sinoć kažnjen mjesečnim honorarom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link