Velike i radosne vijesti za obitelj: Nikola Vlašić po drugi put postao otac

RADOSNE VIJESTI

FOTO: SLOBODNA DALMACIJA

U svibnju prošle godine, uoči Europskog prvenstva u nogometu, Nikola Vlašić (25) je u crkvi Svetog Lovre u Splitu oženio dugogodišnju djevojku Anu.

Mjesec dana nakon vjenčanja, kao plod njihove ljubavi, na svijet je stigao sinčić Noa, a kako doznaju 24sata, obitelj Vlašić ovih dana je postala brojnija za još jednog člana.

Niksi je dobio najveći mogući poklon nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru. Njegova supruga Ana je na Božić rodila kćerkicu čije ime još nije poznato.

Novo dijete stiglo je na svijet samo nekoliko dana nakon što se Niksi s brončanom svjetskom medaljom oko vrata vratio u Hrvatsku.

No, vremena za slavlje nije bilo puno. Dobio je tek nekoliko dana odmora pa se zaputio u Italiju na pripreme s Torinom za nastavak sezone. I odmah u prvoj utakmici je briljirao, u pobjedi nad Monzom (4-1) zabio je dva gola u dvije minute i najavio još bolju sljedeću godinu. Ne sumnjamo kako će novo pogonsko gorivo i motiv imati u svojoj kćerkici.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu.

Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Bila je njegova najveća podrška u najtežim trenucima koje je prolazio u Evertonu i West Hamu, vjerovala je u njega i uspio je vratiti se tamo gdje pripada.

U Torinu je prodisao i konačno zaigrao sukladno svojoj klasi. Sad ima motiv više da bude još bolji.

IZVOR: 24SATA.HR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link