Veliko slavlje u domu Dragojevića: Aleksandra Nikolić trudna, Dejan stiže u Zadrugu

STIŽE BEBA

FOTO: ZADRUGA

Aleksandra Nikolić vratila se prije nekoliko dana u reality Zadruga nakon što je imala operaciju grudi nakon nekih komplikacija koje su se desile za vrijeme njenog boravka u kući.

Prema riječima produkcije ali i njenog dečka Dejana Dragojevića ona nije imala nikakav kontakt sa ljudima iz spoljnog svijeta, što se baš i ne vjeruje, s obzirom da Aleksandra svaki dan iznese neku informaciju.

Tako je Aleksandra skoro rekla Milici Veselinović da je Miljan žestoko kažnjen zbog toga što je otkrio veliku tajnu, odnosno tajnu da je Dejan Dragojević slao poruke dronom.

FOTO: PREMIJERA PINK TV

No, u jednoj Facebook grupi danas se pojavio zanimljiv video na kojem su upravo Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović a razgovor je bio veoma zanimljiv. Naime Aleksandra je u tom razgovoru pričala Milici da osjeća neki čudan vajb, odnosno da joj već danima nije dobro.

Odmah su počele sa raznim teorijama, Milica je govorila da je to možda od operacije ali Aleksandra se nije složila.

Na kraju su i jedna i druga govorile o potencijalnom trudnoći, da to možda nije uzrok lošeg stanja Aleksandre, ali sve je završilo na smijehu i provokacijama za Dejana Dragojevića koji sve ovo prati od svoje kuće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link