VRELA AKCIJA! Konačno se prepustili emocijama, sve puca od strasti, evo tko je konačno zajedno!

VRELA AKCIJA

FOTO: PINK.RS

Zvezdan Slavnić u posljednjih nekoliko dana intezivno se druži sa Aleksandrom Nikolić koja također ima dečka – Dejana Dragojevića.

Naime, Aleksandra je prije nešto više od tjedan dana izlazila na operaciju grudi i tom prilikom skrenuta joj je pažnja da se odmakne od Zvezdana jer vani svi sumnjaju u njihove emocije.

No, ona to nije uradila, nego je suprotno počela da se sve više i više druži sa Slavnićem kojem to također odgovara iako kući ima ženu i pse. U nekoliko navrata mogli smo vidjeti, a i primjetiti kako se njih dvoje jasno domunđavaju i da je taj odnos prerastao u nešto više.

Jutros se u kući desila velika akcija, a jedan od Zadrugara se počeo derati Alex i Zveki na šta su svi odreagovali zbunjeno, misleći da se stvarno radi o vreloj akciji između Aleksandre Nikolić i Zvezdana.

Na kraju se ispostavilo da su Maja Marinković i Bilal Brajlović naastavili po starome, i da se tu i dalje ništa nije promjenilo jer svima je jasno šta je i ko Maja Marinković koju njen otac Taki predstavlja sveticom a svima je jasno da ona to nije.

Očito produkciji ne ide spajanje Aleksandre i Zvezdana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link