ZA VRIJEME ŽURKE! Aleksandra Nikolić žestoko isprozivala Filipa Cara: Mali mu je

ŽESTOKA PROVOKACIJA

FOTO: AVAZ.BA

Večeras se na televiziji Pink održava momačko i djevojačko veče u kojem glavnu ulogu imaju Maja Marinković i Bilal Brajlović.

Iako će kao i svake godine sve proći uz jedan veliki skandal, produkcija je i ovoga puta odlučila pripremiti sjajnu večer za sve zadrugare.

Sigurno da se očekuje dodatni haos pred svadbu, jer je atmosfera u kući dosta uzburkana. Tu prije svega mislimo na sukobe između pojedinih Zadrugara, a najveći sukob zasigurno je između Maje Marinković i Aleksandre Nikolić.

Aleksandra Nikolić sadašnja djevojka Dejana Dragojevića itekako voli da bude u centru pozornosti, ali tu joj najviše smeta upravo Maja.

Aleks je prije nekoliko dana imala operaciju grudi, ali je povratak u Zadrugu bio neizbježan. Uz to sve ona se u posljednje vrijeme mnogo zbližila sa Zvezdanom što nikako ne odgovara njegovoj ženi koja je jasno to izjavila za portal pink.rs

No, i pored svega Dejan Dragojević je velika podrška Aleksandri dok je u Zadruzi.

Ono što je sve večeras iznenadilo jest komentiranje Filipa Cara od strane Aleksandre Nikolić dok je sjedila u društvu Zorice Marković i Miljane Popović.

U tom trenutku mnogo se pričalo o svim aferama koje su zadrugarke imale sa Carem, a također u tu skupinu spada i Aleksandra koja je isti dan spavala sa Carem kada i Maja Marinković.

“Nisam zadovoljna, mali mu je, kratko je trajalo. Zorice meni treba pravi muškarac, koji zna što hoće, koji je odgovaran i koji želi biti dominantan.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link