Zadrugari se žale na higijenu! Aleksandra smrdi, zašto se ne kupa, ovo nije normalno ..

ZANIMLJIV KOMENTAR

FOTO: PREMIJERA PINK TELEVIZIJA

Aleksandra Nikolić prije nekoliko dana vratila se u Zadrugu nakon što je imala operaciju grudi navodno zbog nekih komplikacija iako si govore da je išla raditi povećanje istih.

Naravno, nakon što se vratila nije više to ta Aleksandra jer je dobila sve instrukcije od svog dečka Dejana Dragojevića koji vodi reality i van kuće, a koliko je opsjednut ovom igrom govori činjenica da je slao Aleksandri poruke preko drona.

No, i bez obzira na to Aleksandra Nikolić se upustila u emotivnu priču sa Bilalom Brajlovićem samo se to krije od svih, ali pojedini snimci na društvenim mrežama govore mnogo toga.

Treba dodati i da je taj isti Bilal Brajlović žestoko vrijeđao Dejana i njegovu porodicu, da bi Aleksandra prešla preko svega i evo sada stupila u ozbiljan kontakt sa Sarajlijom.

Naravno, Dejan kaže da mu to ne smeta jer naravno kompleksi su čudo i ne bi taj nikada priznao da je on nešto u krivu, odnosno da neko njegov radi greške. Tako je govorio i za sebe pa ga je Dalila Dragojević ostavila zbog Filipa Cara sa kojim nije danas.

Nakon što se Aleksandra vratila počele su kružiti razne priče kućom, a jedna od njih je i da se Aleksandra poznata po aferi Bujanovac ne kupa redovno, odnosno da se osjeti na znoj i da joj noge imaju gljivice.

Tu priču je pokrenula Cveta koja ne voli sebe, a kamoli nekoga drugog. Ona je zajedno sa Mikijem i Mićom razgovarala o higijeni Aleksandre te su se tom prilikom svi složili da nije baš na nekom nivou, odnosno da je aljkava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link