Zamjena za Petkovića: Bivši napadač Rangersa i prava zvijer stiže na Maksimir besplatno

NAPADAČ OD 6 MILIJUNA EURA

FOTO: SKY SPORTS

Zamjena za Petkovića: Bivši napadač Rangersa i prava zvijer stiže na Maksimir besplatno?

Prije dva dana na stadionu Maksimir, Dinamo je ugostio AEK iz Grčke u sklopu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Nažalost, po Dinamo i sve navijače Modrih, AEK je u toj utakmici slavio rezultatom 1:2, stekavši veliku prednost pred uzvrat u Grčkoj.

Iako su Modri u prvih 45 minuta apsolutno dominirali i vodili 1:0, drugo poluvrijeme donijelo je veliki pad u njihovoj igri. Gosti iz Grčke preuzeli su kontrolu, stvarali šanse, te je poraz Dinama mogao biti i uvjerljiviji da Dominik Livaković nije spašavao svoju ekipu u nekoliko situacija.

Osim toga, konstantne priče i izvještaji pojedinih medija o mogućim odlascima najvećih zvijezda kluba muče sve navijače Dinama.

Tu prije svega mislimo na Luku Ivanušeca, Dominika Livakovića, Josipa Šutala i Brunu Petkovića.

Španjolski mediji nedavno su se intenzivno bavili temom Bruno Petković.

Naime, prema najnovijim informacijama, Granada je zainteresirana za usluge reprezentativca Hrvatske i spremna je platiti 3.5 milijuna eura za ovog napadača.

Ranije je sličnu ponudu poslao i Nenad Bjelica, ali Dinamo za svog najboljeg napadača traži minimalno 4.5 milijuna eura, uz dodatne bonuse na temelju njegovih nastupa.

Naznake o odlasku Brune Petkovića iz Dinama dodatno se potvrđuju informacijom o interesu Uprave Modrih za bivšeg napadača Glasgow Rangersa, Alfreda Morelosa.

Morelos je trenutno slobodan igrač, a Dinamo čini sve što može kako bi doveli ovog napadača u svoje redove.

Igrač koji prema Transfermarktu vrijedi 6 milijuna eura nema ništa protiv dolaska u Zagreb, ali postavlja uvjet da Dinamo igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi u novoj sezoni. U prošloj sezoni, Morelos je za Glasgow Rangers odigrao 32 utakmice, postigao 11 golova i dodao 5 asistencija.

Copy link