Zapeli u šteku! Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić razmjenjivali nježnosti u ekonomskom dvorištu

PREVARILA DEJANA?

FOTO: PINK.RS

Aleksandra Nikolić vratila se u Zadrugu prije nekoliko dana nakon što je imala operaciju grudi. Ona je prije napuštanja Zadruge bila umješana u veliku aferu sa Bilalom Brajlovićem i Milicom Veselinović.

No i pored toga, njen momak Dejan Dragojević je ostao uz nju iako je jasno da Aleksandra voli reality i da nju veze ne zanimaju. Pored toga, javnosti je poznato čime se Aleksandra bavila u nekim ranijim periodima.

Također i prije izlaska iz Zadruge ona je bila dosta bliska sa Zvezdanom koji kod kuće ima ženu i djecu ali njoj to nije smetalo. Oni su konstanto komunicirali bez da razmišljaju o eventualnim posljedicima po jedno i po drugo.

Kada se prije neki dan vratila Aleksandra je večeras ponovno stupila u blizak kontakt sa Zvezdanom koji joj se očito sviđa i kojeg ona želi samo za sebe. Prema pojedinim grupama na Instagramu oni su u jednom trenutku zamaknuli u jedan štek koji se nalazi na imanju.

Odmah se dignula prašina, i svi se pitaju, je li Aleksandra Nikolić ovom prilikom prevarila svog dečka Dejana Dragojevića? Ponavlja si Dejanu ono što i sa Dalilom Dragojević?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link