Zdravko Mamić najavio spektakl: Napravit ću od Dinama klub poput Real Madrida

IZ MOSTARA

FOTO: SCREENSHOT

Presica dolazi u vrijeme potresa u Dinamu gdje se bore dvije struje, Antolićeva i Mamićeva.

Ona Mamićeva je razriješila Antolića, ali obje strane tumače Dinamov statut kako im odgovara.

“Sve vas skupa pozdravljam. Moram priznati da ste mi falili, velik dio života proveo sam okružen vama medijima. Pozdravljam sve koji imaju interes za moju press konferenciju, nadasve zaposlenike Dinama, moju braću i sestre u dobru i zlu. Da pozdravim ljude koji čine Dinamo, govorim o skupštini, nadzornom odmoru, izvršnom odmoru, upravi i nadasve svim djelatnicima.” – započeo je Mamić, na samom početku.

“Iskoristio bi ovu priliku i za javnu čestitku što sam bio i jesam član sportske obitelji nogometne reprezentacije Hrvatske koja je moj život u izgnanstvu učinila sretnim i ponosnim. Koristim priliku da selektoru Daliću i Modriću čestitam na velebnim uspjesima. To što su oni napravili u zadnjih četiri godina, jednostavno duboki naklon i sretan sam što sam s tim ljudima i dečkima kreirao i disao sportske rezultate koji su kulminirali na ovakav način.”

“Zašto sam ovdje? Nećemo se lagat, kada god otvorimo neki portal, vidimo ime Mamić. Vidimo nekakve frakcije i klanove u kojima se stalno barata s mojim imenom i dovodi me se u nekakve grupacije. Izričito niječem da sam dio bilo kakve grupacije osim grupacije zvane GNK Dinamo. Da pojasnim. 1.7. 2015. godine podnio sam neopozivu ostavku na sve pozicije u klubu. Sedam i pol godina ja ništa u Dinamu ne obavljam službeno! Što sam poslije bio? Bio sam savjetnik do pravomoćne presude Vrhovnog suda.”

Mamić je nastavio sa svojim uvredama, koje su ovaj put bile usmjerene prema Krešimiru Antoliću.

“Konkretno, tko je to napravio? To je čovjek, član uprave, zove se Krešimir Antolić. On je po zanimanju policajac kojeg je hrvatska policija eliminirala iz svojih redova. Moj brat i ja smo u jednom trenutku vodili Dinamo operativno, humano i dobri, a takvi često ispadnu budale. Stavili smo tu zmiju u Dinamova njedra, ta zmija je malo pomalo iskoristila da infiltrira svoju hobotnicu. Između ostaloga, danas je zaposlio svoga brata, koji ima običnu srednju upravnu školu, takav nije kvalificiran da bude direktor Dinamove kupine i direktor poduzeća ‘Plavi korner’ koji vrši usluge ugostiteljstva na Maksimiru.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link