Žestoka provokacija pred derbi kola: Zastava Dinama osvanula na novom stadionu Osijeka

NOVI STADION OSIJEKA

FOTO: NACIONAL.HR

Danas će se u Gradskom vrtu odigrat derbi ovoga kola koji igraju Osijek i Dinamo iz Zagreba.

Osijek se želi koliko toliko vratiti u utrku za naslov prvaka, a sigurno da bi išli prema tome mora se pobjediti Dinamo koji je trenutno prvoplasirana ekipa sa utakmicom manje i 9 bodova prednosti.

Ono što je dobro za domaći klub jest taj da je Dinamo ovoga tjedna imao tešku utakmicu, protiv Milana u okviru 5. kola Lige prvaka. Nažalost po Hrvatsku i sve navijače Plavi su tu utakmicu izgubili ubjedljivo rezultatom 4:0.

Glavni trener Ante Čačić rekao je da će utakmicu u Osijeku preskočiti neki od najvažnijih igrača poput A reprezentativca Josipa Šutala. Nije isključeno da ovu utakmicu preskoče i Bruno Petković, kao i Josip Mišić i Arijan Ademi.

FOTO: INSTAGRAM

No, ono što je danas sve iznenadilo u domaćem klubu jest fotografija sa novog stadiona koji se gradi u Osijeku – Pampas. Naime, novoizgrađeni stadion je u fazi završnih radova, a jutros je na stadionu osvanula i zastava Dinama.

Mnogi su ovo protumačili kao žestoku provokaciju od strane gostiju iz Zagreba koji i danas žele pobjedu i mirnu završnicu jesenjeg dijela prvenstva SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copy link